D.A.S. en Sweelpop slaan de handen in één!

Geplaatst op : 08-06-2015

Schoonoord/Zweeloo – Dorpsactiviteiten Schoonoord D.A.S. en Stichting Sweelpop hebben besloten om intensiever te gaan samenwerken en samen meer te gaan ondernemen. Wij, als twee actieve jongeren organisaties willen laten zien wat er allemaal mogelijk is met de hulp van vrijwilligers en de inzet van jongeren uit deze dorpen. Het doel is beide dorpen levendig te houden door middel van het organiseren van feesten en activiteiten en te streven naar vernieuwing.

Op 14 augustus 2015 wordt in Zweeloo voor de 34ste keer Sweelpop georganiseerd.
Met een noemenswaardige line up staan deze zomer op de twee podiums: Kobus en de rokkers, The Euros, Navarone, The Worlds Leading Coldplay Tribute: Coldplace en The Dirty Daddies!

Zaterdag 24 oktober 2015 vindt in Schoonoord de 2e editie van D.A.S. Oktoberfest plaats.
Na het daverende succes van afgelopen jaar haalt de organisatie dit jaar de Moeflons en Gigant FM naar Schoonoord om er opnieuw een succesvol feest van te maken!

Sweelpop en D.A.S Oktoberfest zijn twee top feesten in de gemeente Coevorden die niemand wil en mag missen. Daarom verkopen D.A.S. en Sweelpop dit jaar een Passe-partout ticket (€ 30,-) die toegang geeft tot beide feesten! De Passe-partout ticket is uitsluitend online verkrijgbaar via www.dorpsactiviteitenschoonoord.nl en www.sweelpop.nl. Verkoop start 13 juli 2015.