Kobus en de rokkers wint Sweelpop: The Battle!

Geplaatst op : 27-04-2015

Kobus en de rokkers wint Sweelpop: The Battle!

Wezup – Zaterdag 25 april heeft de derde editie van Sweelpop: The Battle bij café Hegen te Wezup weer gezorgd voor een knallend feest! Tijdens the Battle hebben vier bands gestreden om een plek op het hoofdpodium tijdens Sweelpop op 14 augustus! Stichting Sweelpop kijkt tevreden en vereert terug op een geweldige avond vol passie voor muziek. 300 bezoekers kwamen de vier bands aanmoedigen en genoten van de bands. De sfeer was uitzinnig en belooft veel goeds voor de 34ste editie van Sweelpop waarop de winnende band: Kobus en de rokkers Sweelpop zal gaan openen.

Kobus en de rokkers is opgericht tijdens een optreden van Normaal. De vier jonge, enthousiaste muzikanten uit Midden-Drenthe besloten om met elkaar in navolging van hun helden Mooi Wark de 2e boerenrock band van Drenthe te worden. Het leven van Alex, Jenze, Yorrick en Jeroen bestaat sindsdien uit Rock ‘n Roll en dat vertaald zich in hun muziek. Naast een eigen repertoire bestaat een optreden van Kobus en de rokkers uit covers van o.a. Normaal, Status Quo, Jovink en natuurlijk Mooi Wark.

Deze zomer staat de winnaar van Sweelpop: The Battle: Kobus en de rokkers op het podium van Sweelpop naast The Euros, Navarone, Coldplace en The Dirty Daddies !