Papa di Grazzi

Geplaatst op : 19-05-2018

Papa di Grazzi
Papa di Grazzi behoort, met ongeveer 100 shows per jaar in binnen en buitenland, zoals de mensen uit het vak het noemen, tot ‘’de absolute top ''. Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. 
Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen, top musici w.o. ook blazers, met eigen apparatuur afgesteld om een topshow te kunnen waarborgen.  Papa di Grazzi heeft het allemaal. 
De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de o zo speciale Papa di Grazzi wijze neergezet. 
Er  is natuurlijk erg veel te vertellen over deze band, maar het beste is en blijft natuurlijk om Papa di Grazzi aan den lijve te ondervinden tijdens Sweelpop 2017. Papa di Grazzi zal het publiek van het tweede podium van Sweelpop meerdere malen als rode draad band een groot feest bezorgen.